Uren en facturen

Urenregistratie voor professionals

Bij ons hoort nog een heel voor traject voordat u begint met het schrijven van uren. Wat spreekt u af met uw klant ? Worden de uren achteraf gefactureerd of neemt de klant een bundel (strippenkaart) af en betaald deze vooraf. Wat als de uren op zijn, mag er tussentijds worden opgehoogd ? Levert u een maandelijkse dienst voor een vast bedrag, eventueel in combinatie met hardware op locatie bij de klant ? Ook hier wilt u uw uren registreren om achteraf te kunnen kijken of het allemaal wel rendabel is. Als u op een dienst uren schrijft kan het voorkomen dat deze buiten het abonnement om in rekening gebracht moeten worden, hiervoor kunt u de "Standard change requests" gebruiken.

Het Ubbels.com platform dekt dit allemaal af. Een offerte kan uit 3 verschillende componenten bestaan, producten die u wil leveren, een dienst (service/abonnement) welke per periode wordt gefactureerd dan wel een uren inzet die u wil offeren.

Zodra een verkoop is bevestigd, worden automatisch de bijbehorende projecten en diensten geactiveerd. Op een project kunt u uren schrijven. U ziet real time wat er gebeurt, wat er te factureren valt. Als u de gemaakte uren wilt afrekenen start u heel simpel een "Settlement". U geeft aan t/m welke dag de uren meegenomen moeten worden. Het systeem maakt per project/klant een afrekening. Bij de afrekening hoort een rapport welke door uw klant gevalideerd dient te worden. Na validatie wordt de factuur gemaakt.

Binnen de settlement is dit proces keurig geregeld, u ziet per project/klant precies wat de stand is: moet het rapport nog aan de klant verstuurd worden,  moet de klant nog valideren, moet de factuur nog verstuurd worden. Binnen een project welke nog niet is gevalideerd heeft u de mogelijkheid om correcties uit te voeren en het rapport opnieuw te genereren en te versturen.

Mocht u meer willen weten over onze krachtige "Uren en facturen" oplossing, neem dan contact met ons op. U krijgt van ons direct toegang tot een systeem waar u zelf mee kunt experimenteren en waar wij u graag helpen om onze oplossing u eigen te maken.