Amazon Vendor Central

Complete ERP integratie voor in de cloud

Met onze Amazon Vendor Central connector kunt u het Ubbels.com platform nu inzetten als uw centrale ERP systeem waar u alle bestellingen verwerkt. Ons platform kijkt automatisch wat er op voorraad ligt en kent deze toe aan de betreffende bestellingen, is er geen voldoende voorraad dan worden automatisch PO's aangemaakt en gekoppeld aan de SO. U kunt werken met externe locaties bij uw leveranciers, waarbij uw leveranciers voorraad voor u aanhouden. Op deze manier kunt u heel snel en nauwkeurig melding terug koppelen aan Amazon of de gewenste aantallen geleverd kunnen worden.

Binnenkomende goederen boekt u in dmv van barcode scanning. In geval binnenkomende producten voor een specifieke SO zijn, kunt u aangeven of de producten in een nieuwe doos verpakt moeten worden of in een doos die nog niet helemaal vol is. 

Onze connector haalt automatisch de bestellingen op bij Amazon en verwerkt deze in het ERP systeem. U loopt de verwerkte bestellingen na op hun juistheid, alvorens het ERP systeem een POA terug stuurt aan Amazon. U maakt de bestelling verzendklaar, voegt bestellingen eventueel samen als ze naar dezelfde locatie gaan, verpakt in dozen en/of op pallets. Zodra de bestelling verzend klaar is wordt dit automatisch aan Amazon gemeld dmv de ASN. Voor de ASN, dozen en pallets worden labels met barcodes gegenereerd in PDF formaat. De dozen krijgen een SSCC nummer (U dient een overeenkomst met een GS1 aanbieder af te sluiten).

Neem contact met ons op als u meer wil weten over onze Amazon Vendor Central totaal oplossing!